fbpx
Subscribe
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share
Etsi
top

Meidän tiimi

Olemme kaksi visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin moniosaajaa. Luomme yrityksellesi brändin ja autamme markkinoinnissa. Tavoitteenamme on tehdä yrittämisestä sinulle mielekästä ja tuottavaa. Voit kysyä meiltä tarjouksen alla olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Hannele Keuru

Hei, olen Mainostoimisto Ilmeisen markkinointisuunnittelija. Tiedän yhtä ja toista markkinoinnista sekä teoriatasolla että käytännön kokemuksen kautta. Olen suunnitellut markkinointia sekä kuluttajatuotteille että B2B-puolella.

Markkinointisuunnittelija, KTM
hannele@ilmeinen.fi
puh. 050-3310246

Ismo Hietanen

Hei, olen Ilmeisen visuaalisen viestinnän suunnittelija. Olen toiminut aiemmin tuotanto-ad:n tehtävissä mainostoimistossa ja taskuun on sittemmin tarttunut myös taiteen maisterin paperit. Ilmeinen osui minulle hetkeen, jolloin oli helppo lähteä mukaan rakentamaan jotain uutta.

Visuaalinensuunnittelija
ismo@ilmeinen.fi
puh. 0400-635269

Pyydä tarjous

Kerro, mitä markkinointipalveluja yrityksesi etsii täyttämällä alla oleva lomake. Saat tarjouksen siitä, mitä voisimme tehdä ja mihin hintaan. Meille on tärkeää, että saat palvelut ymmärrettävästi ja pienellä vaivalla. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimipaikat

Turku, Åbo
Emmauksenkatu 6

Hauho (Hämeenlinna)
Hauhontie 19, 2 krs.

Yhteydenotto

Hannele Keuru
puh.050-3310246
hannele@ilmeinen.fi