fbpx
Subscribe
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share
Etsi
top
Palvelut_kuva

16 palvelua markkinointiin

Yritysilme

Luomme yrityksellesi yhtenäisen yritysilmeen, joka tekee yrityksestäsi muistettavan brändin tekstein, fontein, kuvin, värein ja visuaalisin elementein.

Logo ja merkit

Suunnittelemme eri käyttötarpeissa toimivan ja yritysilmettä peilaavan logon. Lisäksi teemme merkkejä yrityksesi tuotteille ja palveluille.

Nettisivut

Nettisivut toimivat näyteikkunana yritykseesi ja siksi niihin kannattaa panostaa. Toteutamme nettisivuja moniin tarpeisiin suosien WordPress-ympäristöä.

Some-sisältö

Some-kanavat luovat kuluttajalle mielikuvan yrityksestä ja samalla asiakkaat pidetään ajantasalla. Ideoimme ja toteutamme yrityksesi ilmeen, sisällön ja postaukset.

Kuvitukset

Teemme näyttävät ja hauskat kuvitukset tuotteisiisi sekä koristamaan liiketilaasi. Tarvittaessa käymme maalaamassa ne seinällesi.

Animaatiot

Animoimme tuote-esittelysi tai palvelusi sujuvaksi ja ytimekkääksi animaatioksi. Meiltä saat kätevästi myös lyhyet mainosanimaatiot someen.

Presentaatiot

Muutamme PowerPoint-tiedostosi tyylikkäiksi ja yrityksesi brändiä esille tuovaksi presentaatioksi, jotka saat aina muokattavana versiona.

Taitot ja graafit

Taitamme esitteesi, katalogisi ja vuosikirjasi selkeäksi kokonaisuudeksi. Lisäksi toteutamme niihin halutut graafikat ja taulukot.

Markkinointimateriaalit

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointimateriaaleja laidasta laitaan luodaksemme kontaktin asiakkaaseen: julisteet, banderollit, roll-upit jne.

Pakkaussuunnittelu

Paketti kertoo antajastaan. Suunnittelemme tuotteillesi erottuvat ja tyylikkäät pakkaukset: etiketit, paperipussit, kartonkipakkaukset ja peltirasiat.

Liiketilat

Suunnittelemme kyltit, ikkunatarrat ja graafiset sisustuselementit sekä halutessasi autamme löytämään teemaan sopivan sisustuksen liiketiloihin.

Messut & tapahtumat

Suunnittelemme viehättävät ja houkuttelevat messuosastot messuille sekä visualisoimme beach flagit ja vetävät kojut tapahtumiin.

Yritysmateriaalit

Toteutamme yritysilmeen mukaisen ulkoasun kaikille yritystuotteille, kuten käyntikorteille, lomakkeille, kirjekuorille, työasuille ja vuosikirjoille.

Sparraus & ideointi

Autamme markkinoinnin strategisessa suunnittelussa, kuten markkinointikanavien valinnassa ja ydinviestin hiomisessa. Valmennamme ja koulutamme markkinoinnista.

Markkinointisuunnitelma

Autamme ydinviestin ja kohderyhmän löytämisessä. Hahmotamme selkeät toimenpiteet, aikataulun ja budjetin, joiden avulla toteutat markkinointiasi.

Kuvaukset

Otamme valokuvat ja videot yrityksesi markkinointitarpeisiin. Jos kuitenkin haluat ottaa kuvat itse, lähetämme ohjeita niiden ottamiseen.

Apua markkinoinnin suunnitteluun

Kaipaatko suunnitelmallisempaa ja strategisempaa otetta markkinointiin? Tarvitsetko uusia ideoita markkinointitoimenpiteisiin? Olemme apunasi markkinoinnin suunnitelusta lähtien. Hyvin suunnitellut markkinointitoimenpiteet tekevät markkinoinnista tehokasta ja toimivaa. Aikaa säästyy ja toimenpiteet tulee toteutettua.

Markkinointisuunnitelma sisältää suunnitelman markkinointitoimenpiteistä, -kanavista, aikataulusta ja budjetista. Suunnittelu alkaa yhteisellä tapaamisella, jossa käymme läpi markkinointiin liittyviä haasteita, asetetaan tavoitteet ja ideoidaan keinoja, joilla tavoitteisiin päästään. Lopuksi saat kirjatun markkinointisuunnitelman aikatauluineen ja budjettiarvioineen, joka toimii työkaluna markkinointitoimenpiteiden toteuttamisessa.

Voimme auttaa myös markkinointisuunnitelman toteuttamisessa. Toteutamme suunnitelman mukaiset printti- ja digimarkkinointitoimenpiteet. Autamme myös yhtenäisen yritysilmeen luomisessa ja brändin rakentamisessa eri kanavien kautta.

Hyvä ensivaikutelma yritysilmeellä

Huolellisesti suunniteltu ja onnistuneesti toteutettu yritysilme on mieleenpainuva, erottuva ja ennen kaikkea yrityksesi näköinen. Yhtenäinen yritysilme auttaa asiakkaitasi muistamaan sinut ja löytämään yrityksesi luokse. Onnistunut yritysilme kestää aikaa ja toimii vuosia. Yritysilme luodaan yhtenäisellä visuaalisella ulkoasulla, joka luodaan tunnistettavalla logolla, väreillä, graafisilla elementeillä ja fonttivalinnoilla. Saat ohjeistuksen yritysilmeen käyttämiseen ja tarvittavat yritysmateriaalit, kuten käyntiklortit, esitteet ja lomakkeet.

Brändiviestinnän sykkivä sydän

Nettisivut kertovat yrityksestäsi enemmän kuin uskotkaan. Ne ovat sosiaalisen median lisäksi ensimmäinen kohde, jossa potentiaaliset asiakkaat ovat kosketuksissa yritykseen. Suurin osa etsii tietoa yrityksestä ja sen tuotteista ensin verkosta. Jos yritykseltäsi puuttuu nettisivut tai kaipaat nykyisten sivujen ulkoasun ja sisällön päivittämistä, toteutamme ne yrityksellesi.

Toteutamme sivut pääsääntöisesti wordpress-alustaa käyttäen. Olemme päätyneet wordpressiin, koska se on erinomainen yrityssivujen alusta, jossa ei ole kiinteitä lisenssikustannuksia. Sivuja on mahdollista muokata monipuolisesti yrityksen tarpeita vastaavaksi. Lisäksi wordpress on helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen, ja sinun on mahdollista päivittää itse sisältöä sivuille. Opastamme, kuinka lisätä sisältöä sivuille.

Tunnistettava somessa

Tuotatko upeaa sisältöä Facebook- ja Instagram-tileillesi, mutta tykkääjiä ja seuraajia on vähän vai tarvitsetko apua sisällön tuottamiseen? Tiedätkö, miten somessa kannattaa markkinoida? Somekanavat ovat loistava väylä rakentaa asiakassuhteita, löytää uusia asiakkaita ja tehdä yritystäsi tunnetuksi. Facebookin mainostustyökalun avulla voidaan tehdä erilaisia Facebook- ja Instagram-kampanjoita riippuen tavoitteista. Lisäksi voit kohdentaa mainoksesi tarkasti juuri oikeille henkilöille.

Suunnitellaan yhdessä kampanjallesi tavoitteet, oikeat kanavat, kohderyhmät, aikataulu ja budjetti sekä mainostekstit ja -kuvat. Kampanja voidaan toteuttaa yhdessä, jolloin saat opastusta ja työkaluja jatkossa toteuttaa Facebook ja Instagram-kampanjoita itsenäisesti. Vaihtoehtoisesti voit antaa meidän hoitaa somekampanjan kokonaan, jolloin voit itse keskittyä muihin tehtäviin. Kampanjan jälkeen saat raportin kampanjan tuloksista.

Monipuoliset mainosmateriaalit

Tilaa yrityksellesi kattavat markkinointimateriaalit eri tilanteisiin. Yhtenäinen ja oivaltava ilme kaikissa markkinointimateriaaleissa auttaa asiakkaita tunnistamaan ja muistamaan yrityksesi. Onnistunut markkinointimateriaali herättää huomion, jää mieleen ja tarjoaa tarvittavan informaation. Toteutamme markkinointimateriaalit tarpeittesi mukaan sekä printtinä että diginä.

Toteutamme digi- ja printtimainosmateriaalit, kuten esitteet, julisteet, roll-upit, tuotekuvastot, lehtimainokset, ikkunateippaukset ja asiakaslehdet. Digimainointavaihtoehtoja ovat muun muassa some-mainokset, display-mainokset ja bannerit.  Lisäksi loistavia markkinointi mahdollisuuksia ovat messut, tapahtumat, yhteistyösopimukset tai sponsoritoiminta. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi ihastuttavat messuosastot ja sopivat markkinointiväylät.