fbpx
Subscribe
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share
Etsi
top
ilmeinen-palve

16 palvelua markkinointiin

Yritysilme

Luomme yrityksellesi yhtenäisen yritysilmeen, joka tekee yrityksestäsi muistettavan brändin tekstein, fontein, kuvin, värein ja visuaalisin elementein.

Logo ja merkit

Suunnittelemme eri käyttötarpeissa toimivan ja yritysilmettä peilaavan logon. Lisäksi teemme merkkejä yrityksesi tuotteille ja palveluille.

Nettisivut

Nettisivut toimivat näyteikkunana yritykseesi ja siksi niihin kannattaa panostaa. Toteutamme nettisivuja moniin tarpeisiin suosien WordPress-ympäristöä.

Some-sisältö

Some-kanavat luovat kuluttajalle mielikuvan yrityksestä ja samalla asiakkaat pidetään ajantasalla. Ideoimme ja toteutamme yrityksesi ilmeen, sisällön ja postaukset.

Kuvitukset

Teemme näyttävät ja hauskat kuvitukset tuotteisiisi sekä koristamaan liiketilaasi. Tarvittaessa käymme maalaamassa ne seinällesi.

Animaatiot

Animoimme tuote-esittelysi tai palvelusi sujuvaksi ja ytimekkääksi animaatioksi. Meiltä saat kätevästi myös lyhyet mainosanimaatiot someen.

Presentaatiot

Muutamme PowerPoint-tiedostosi tyylikkäiksi ja yrityksesi brändiä esille tuovaksi presentaatioksi, jotka saat aina muokattavana versiona.

Taitot ja graafit

Taitamme esitteesi, katalogisi ja vuosikirjasi selkeäksi kokonaisuudeksi. Lisäksi toteutamme niihin halutut graafikat ja taulukot.

Markkinointimateriaalit

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointimateriaaleja laidasta laitaan luodaksemme kontaktin asiakkaaseen: julisteet, banderollit, roll-upit jne.

Pakkaussuunnittelu

Paketti kertoo antajastaan. Suunnittelemme tuotteillesi erottuvat ja tyylikkäät pakkaukset: etiketit, paperipussit, kartonkipakkaukset ja peltirasiat.

Liiketilat

Suunnittelemme kyltit, ikkunatarrat ja graafiset sisustuselementit sekä halutessasi autamme löytämään teemaan sopivan sisustuksen liiketiloihin.

Messut & tapahtumat

Suunnittelemme viehättävät ja houkuttelevat messuosastot messuille sekä visualisoimme beach flagit ja vetävät kojut tapahtumiin.

Yritysmateriaalit

Toteutamme yritysilmeen mukaisen ulkoasun kaikille yritystuotteille, kuten käyntikorteille, lomakkeille, kirjekuorille, työasuille ja vuosikirjoille.

Sparraus & ideointi

Autamme markkinoinnin strategisessa suunnittelussa, kuten markkinointikanavien valinnassa ja ydinviestin hiomisessa. Valmennamme ja koulutamme markkinoinnista.

Markkinointisuunnitelma

Autamme ydinviestin ja kohderyhmän löytämisessä. Hahmotamme selkeät toimenpiteet, aikataulun ja budjetin, joiden avulla toteutat markkinointiasi.

Kuvaukset

Otamme valokuvat ja videot yrityksesi markkinointitarpeisiin. Jos kuitenkin haluat ottaa kuvat itse, lähetämme ohjeita niiden ottamiseen.

Apua markkinoinnin suunnitteluun

Kun kaipaat suunnitelmallisempaa ja strategisempaa otetta visuaaliseen markkinointiin, olemme apunasi. Yrityksen budjettiin istuvat ja järkevästi suunnitellut markkinointitoimenpiteet tekevät markkinoinnistasi näyttävää ja tuloksellista. Aikaa säästyy, kun markkinointitoimenpiteet ovat etukäteen mietittyjä. Budjetista taas saadaan kaikki hyöty irti, kun markkinointi on kohdistettu oikein.

Kun etsitään yrityksellesi sopivia markkinointitoimenpiteitä, lähdetään liikkeelle markkinointisuunnitelmasta. Markkinointisuunnitelma sisältää suunnitelman markkinointitoimenpiteistä, -kanavista, aikataulusta ja budjetista. Suunnittelu alkaa yhteisellä tapaamisella, jossa käymme läpi markkinointiin liittyviä haasteita, asetetaan tavoitteet ja ideoidaan keinoja, joilla tavoitteisiin päästään. Lopuksi saat kirjatun markkinointisuunnitelman aikatauluineen ja budjettiarvioineen, joka toimii työkaluna markkinointitoimenpiteiden toteuttamisessa.

Hyvä ensivaikutelma yritysilmeellä

Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen aloitetaan monesti yritysilmeen luomisella tai päivittämisellä. Yritysilme on se asiakkaalle näkyvä osa yrityksestä, joka on kuluttajan nähtävillä. Huolellisesti suunniteltu ja onnistuneesti toteutettu yritysilme on mieleenpainuva, erottuva ja ennen kaikkea yrityksesi näköinen. Yhtenäinen yritysilme auttaa asiakkaitasi muistamaan sinut ja löytämään yrityksesi luokse.

Yritysilme luodaan yhtenäisellä visuaalisella ulkoasulla, joka luodaan tunnistettavalla logolla, väreillä, kuvituksilla, graafisilla elementeillä ja fonttivalinnoilla. Ohjeistamme sekä yritysilmeen käyttämiseen, että toteutamme yritysilmeesi sovellutukset. Saat yhtenäisen ilmeen niin digi- kuin printtimediaan, sosiaaliseen mediaan sekä yrityksesi liiketiloihin. Luomme yrityksellesi logon, nettisivut, käyntikortit, esitteet, somekanavat, ikkunatarrat, animaatiot, sen mitä yrityksesi tarvitsee markkinoidakseen.

Ilmeikkyyttä mainontaan

Toteutamme visuaaliset markkinointimateriaalit eri tilanteisiin. Tarvitset sitten uniikin kuvituksen tuotepakkauksiin tai perusvarman tuote-esitteen, ryhdymme töihin. Tavoitteenamme on toteuttaa yhtenäistä, yrityksen brändiä viestittävää visuaalista markinointa, jossa on tilaa myös pienelle luovuudelle. Tunnistettava, yhtenäinen brändi ja markkinointi-ilme auttaa asiakkaita tunnistamaan yrityksesi. Toimiva ja luova markkinointi-idea saa taas tarttumaan tarjoukseesi. Onnistunut markkinointimateriaali herättää huomion, jää mieleen ja tarjoaa tarvittavan informaation. 

Toteutamme markkinointimateriaalit tarpeittesi mukaan sekä printtinä että diginä. Suunnittelemme muun muassa yrityksesi brändiin istuvat fyysiset esitteet, julisteet, ständit, tuotekuvastot, lehtimainokset ja asiakaslehdet. Diginä saat esimerkiksi animaatiot, presentaatiot, bannerit ja display-mainokset. Somekanaviin toteutamme kohdennetut mainokset ja olemme apuna, kun haluat feedisi näyttävän yhtenäiseltä ja ilmeikkäältä. Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi ihastuttavat visuaaliset markkinointimateriaalit ja sopivat markkinointiväylät.