fbpx
Subscribe
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share
Etsi

Näin syntyi Mainostoimisto Ilmeinen

Kaikilla yrityksillä on oma alkunsa. Takana on ideoita ja ajatuksia – niin tuoreita kuin vanhoja. Mainostoimisto Ilmeinen on tuoreiden ideoiden ja pitkään hauduteltujen ajatusten tulos.

Mainostoimisto tilitoimiston sisältä

Mainostoimisto Ilmeinen on osa Mariannan Tili Oy:tä. Mariannan Tili on tilitoimisto, joka on tähän asti tarjonnut myös markkinointipalveluja. Nämä markkinointipalvelut haluttiin kuitenkin nyt siirtää erilleen tilitoimistopalveluista oman nimen alle. Näin syntyi Mainostoimisto Ilmeinen.

Kaikki alkoi vuonna 2016, kun perustimme Mariannan kanssa Mariannan Tili Oy:n. Ideoimme palvelukokonaisuuden, joka sisälsi sekä tilitoimistolle ominaiset palvelut että mainostoimistopalveluja.  Alusta alkaen mielissämme kyti ajatus, että jonain päivänä mainostoimistopalvelut eriytetään oman nimensä alle.

Syksyllä 2018 Mariannan tilin tili- ja markkinointitoimisto puolet päätettiin jakaa omiksi yrityksiksi. Kuvassa molempien tiimit: (ylh. Roosa Rönkkönen ja Ismo Hietanen, oik. alh. Maria Lappalainen, Marianna Pere ja Hannele Keuru)
Nettisivu-uudistus herätti

Kesällä 2018 se päivä tuli. Oli aika siirtyä askel eteenpäin. Lopullinen päätös tehtiin verrattain nopeasti. Innokkeena toimi nettisivu-uudistus. Uusia sivuja tehdessä huomasimme, etteivät sivut toimi samanaikaisesti sekä tilitoimistolle että markkinointipalveluille. Uskottavan mainostoimiston nettisivut, eivät olisi uskottavan tilitoimiston sivut.

Mainostoimistolta odotetaan uusia ideoita, vahvaa visuaalista silmää ja energistä luovuutta. Tilitoimistolta puolestaan odotetaan ennenkaikkea luotettavuutta, asiantuntijuutta ja enemmän tai vähemmän hillittyä asiallisuutta. Näin ollen nettisivuprojekti oli haastava toteuttaa, kun yritettiin yhdistää kaikki tämä samojen sivujen alle. Se ei onnistunut. Tästä eteenpäin markkinointipalvelut kulkevat oman nimensä alla, mutta kuitenkin osana Mariannan Tili Oy:tä.

Mistä nimi Mainostoimisto Ilmeinen?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä – ja niin oli alussa myös tälle mainostoimistolle monta nimivaihtoehtoa. Nimeä ideoitiin yhdessä Ismon kanssa. Nimiehdotuksia kysyttiin niin omalta tyttöystävältä, aviomieheltä kuin yhtiökumppaneiltakin. Nimi Ilmeinen alkoi kuulostaa parhaimmalta valinnalta. Ilmeinen sisältää hauskasti sanan ilme. Nimenomaan yrityksen ilme on juttu, jonka ympärille haluamme rakentaa. Yhtenäinen yritysilme kaikessa viestinnässä tekee yrityksen markkinoinnista tehokasta ja toimivaa.